• PLC programozás, BELIMO termékek kis-és nagykereskedelme,ipari és épület automatizálás, robotrendszerek kiépítése, munkavédelem - Pelso-Therm Kft.
  • PLC programozás, BELIMO termékek kis-és nagykereskedelme,ipari és épület automatizálás, robotrendszerek kiépítése, munkavédelem - Pelso-Therm Kft.

    PLC Analyser Pro 6

    PLC Diagnosztika

BELIMO nagykereskedés

« Szolgáltatások
Cégünk a BELIMO termékek kiemelt nyugat-dunántúli főkereskedője. Professzionális légtechnikai és vizes alkalmazásokat kínálunk garantált svájci minőségben.
BELIMO nagykereskedés

 

 

Teljesítjük elvárásait: komfort, biztonság, energiahatékonyság

 

 

Miért pont a BELIMO termékeit válassza?

  • a termékekre 5 év garanciát vállalunk
  • világszerte elérhető széles termékpaletta
  • ellenőrzött svájci minőség
  • gyors szállítás
  • teljes körű terméktámogatás – hiánytalan dokumentációk

 

A BELIMO kínálata:

A Belimo megoldásai kiegyensúlyozott hőmérsékletet és szabályozott levegőcserét biztosítanak a munkahelyeken és közforgalmú épületekben, egyedi klímaszabályozását szavatolnak az egyes zónákban, helyiségekben és lakásokban, valamint biztonságos levegőalkalmazásokat  tesznek lehetővé a kis- és nagyipar, valamint magas követelményeket támasztó munkaterületek számára.

A tűz –és füstmentesítő csappantyú hajtóművek használata növeli a biztonságot: tűzvédelmi szakaszok lezárásával megakadályozzák a tűz és a füst továbbterjedését a szellőzőcsatornákon keresztül. A zónák és helyiségek mechanikus füstmentesítésével segítik az épületek kiürítését.

Újszerű szelepmegoldásainkkal drasztikusan csökkentheti költségeit és energiafelhasználását, ezzel védi környezetét.

Levegős megoldásaink:

-          zsalumozgatók: szellőztető és légkondicionáló rendszerek csappantyúinak motorizálása

-          tűzvédelmi és füstmentesítésre szolgáló hajtóművek hagyományos és buszrendszer csatlakozással

-          VAV /helyiségmegoldások:speciális igényekhez alkalmazkodó hajtóművek, nyomásérzékelők és szabályozók   kompakt készülékként vagy külön-külön

 

Vizes megoldásaink:

-          zónaszelepek

-          BELIMO ENEGY VALVE TM nyomásfüggetlen szabályozó golyóscsapok

-          szabályozó golyóscsapok fűtő-,  és hűtőkörök megbízható szabályozására

-          szabályozó szelepek gőz-, hideg-, meleg és forró vizes körök energiaoptimalizált szabályozására

-          golyóscsapok (nyitás, zárás, átkapcsolás)

-          karima közé építhető és menetes házas pillangószelepek minden automatizált nyit-zár és szabályozó alkalmazáshoz

 

A széles Retrofit hajtómű és adapter választéknak köszönhetően gond nélkül korszerűsítheti más gyártók csappantyúinak és szelepeinek motorizálását!

Levegő-,  és vízbeavatkozó szervek, valamint érzékelők gond nélkül csatlakoztathatók épületfelügyeleti rendszerekhez  a beépített LON- vagy MODBUS-interfésszel.

A kommunikációképes hajtóművek és térfogatáram-szabályzók egyedi beállítása, üzembe helyezése és felügyelete a Service Tool eszközökkel könnyen megoldható.